Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt information1 soveroms bungalow på Canarios 2, €149,000


Previous

Beskrivelse

Faciliteter

Stor opvarmet fælles pool
Smuk panoramaudsigt
Solrig gårdhave både foran og bag bungalowen
Meget behagelig og velfungerende comunidad

Område beskrivelse: Interiør 39 m²

Beliggenhed

Huset ligger i en stille og fredelig slutgade i stueetagen i det komplekse Canarios Dos, mellem Patalavaca og Arguineguin.

Fra gaden kommer du ind gennem en port, hvor smukke blomsterbed og klatring af Bougainvilleas omgiver indgangen til huset. Fra tidlig morgen har du sol på forsiden og hele dagen en solrig og beskyttet gårdhave bagpå.

Fra det nyrenoverede poolområde (2019) kan du nyde fantastiske solnedgange og udsigt over Atlanterhavet og Anfi. En kort gåtur ned ad trappen på den ene side finder du Patalavaca-stranden, apotek, norsk læge, restauranter og nærbutikker som f.eks. Gemme. Den anden vej en kort gåtur på en genvej lige ned fra komplekset, og du er i centrum af Arguineguin.


Indhold

Når du kommer ind i huset, vil du blive mødt af den hyggelige atmosfære, som bungalowerne i Canarios Dos har. Med vinduer i spisepladsen i slutningen af ​​huset mod en hyggelig gårdhave på bagsiden.

Køkkenet er placeret på venstre side af indgangen og har masser af skabe og opbevaringsplads. Til højre har du badeværelset, der består af brusehjørnet, vaskemaskine, toiletbænk og spejlskab med opbevaring. Også et lille vindue til ventilation. Til højre er soveværelset med rigelig plads til en dobbeltseng og natborde. På den lange side af soveværelset er der en skydedørsgarderobe. Dette værelse har også vinduer.

Ved spisepladsen er terrassedøren til bagsiden, hvor der er plads til liggestole, spiseborde, stole osv. Der er også et udtrækkeligt fortelt til beskyttelse mod solen.

Nedenunder når du den fælles pool og en stor solterrasse, hvor du kan ligge og nyde udsigten over Atlanterhavet. Puljen har en bred rampe med gelændere, så du kan komme ind og ud af poolen komfortabelt. Her er der liggestole, brusere og sanitære faciliteter. Solterrassen og poolen blev totalrenoveret i 2019 og er opvarmet.
Standard

Lejligheden blev malet i efteråret 2020. Køkkenet og badeværelset er af en lidt ældre årgang, men alt behandles pænt og ser godt ud.

Lejligheden har et sammenhængende gulv flisebelagt med lyse fliser. Vægge og lofter er hvidkalket gips udvendigt i badeværelset og køkkenet. I badeværelset er væggene flisebelagt med en lys flise, og køkkenets væg er flisebelagt med hvide fliser. Køkkenet består af en poleret bordplade i granit. En keramisk top, stort køleskab med fryser, emhætte og mikroovn er installeret.

Lejligheden sælges komplet med møbler og apparater.
Resumé

Lejligheden har en god standard, da den er godt passet og nyligt malet. Er godt placeret med hensyn til sol, udsigt og er uforstyrret fra nattelivet længere nede i landsbyen. Helt enkel og anstændig lejlighed med en god standard til den rigtige pris.
Generelt

Fælles udgifter: 120 €.

Alt på ét sted.

I stedet for at du bruger hele din ferie på at lede efter forskellige mæglere med forskellige gebyrer og forskellige visningsdage, påtager vi os jobbet. Det vil sige: med god kommunikation mellem dig og Notar kortlægger vi dine ønsker, behov og arrangerer ting, inden du er kommet ned til Gran Canaria. Vi sender dig forskellige objekter, som du gerne vil se nærmere på. Du udvælger dem som du synes er mest interessante, og vi booker dig ind på de dage, du gerne vil på tur. Her sparer du meget tid, energi og får et godt overblik. dette vil gøre det lettere for dig at fokusere på det, der er vigtigt, mens vi tager os af alt andet. Og husk, når du køber ejendom på Gran Canaria, har du Notars fulde support til alle relaterede opgaver uden gebyrer


Beliggenhed: Spain
Stedets faciliteter
Funktioner Havudsigt, Delt swimming-pool

Beliggenhed

Calle Doramas, 514, 35129 Mogán, Las Palmas
Ejendom VideoAnnoncen er opslået: Fri/Oct/2020
Total Hits: 1442


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Lejlighed til salg i Mijas pueblo, pris: € 249.000,- €249,000

Lejlighed til salg i Mijas pueblo, pris: € 249.000,-

Lejlighed
Malaga
Enestående Lejlighed med stor terrasse og med panoramaudsigt til middelhavet ved Fuengirola, beliggende i gåafstand til Mijas pueblo (Den hvide by) med 72 restauranter og caféer.Boligen er en del af ...
Ferie ejerlejlighed til salg I kavarna Bulgarien €43,500

Ferie ejerlejlighed til salg I kavarna Bulgarien

Lejlighed
Bulgaria
1 soveværelser
1 Badeværelser
Bulgarien, Kavarna, 2 vær, 75 m2, Glarus 31B, 3, Feriebolig, byggeår: 2008Pæn og indbydende 2 værelses ejerlejlighed beliggende på 3. sal i nydeligt kompleks med i alt 44 lejligheder.Fra lejligheden ...
 Grækenland Kreta Agia Marina lejlighed med havudsigt, solnedgang og have . 700 m. fra fin badestrand €155,000

Grækenland Kreta Agia Marina lejlighed med havudsigt, solnedgang og have . 700 m. fra fin badestrand

Lejlighed
3 soveværelser
1 Badeværelser
Lejlighed på Kretas nordkyst.Det er placeret nær den gamle landsby Agia Marina i et 3-etagers hus med en 600 kvadratmeter beskyttet have. Agia Marina ligger 7 km derfra. Vest fra ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?