Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationSmukt traditionelt spansk landskabshus i Mijas Pueblo, Malaga, €895,000


Previous

Beskrivelse

Old World Charm og den mest fantastiske panoramaudsigt over havet

Dette er det smukkeste traditionelle spanske landskabshus, du kan forestille dig. Beliggende i en gammel olivenlund, 3.500 m2, stadig med gamle oliventræer samt træer med, appelsiner, citroner, grapefrugt, æbler, nisperos, ferskner, abrikoser, avocado og bananer. Ja, bananer!

Beliggende på en bjergskråning, kun 500 meter fra Mijas Pueblo, og med den mest fantastiske panoramaudsigt over Middelhavet, har du det bedste fra begge verdener. Et landsted 5 minutters gang fra alle bekvemmeligheder i landsbyen.

Huset har også en privat pool med grillplads til dine sommerfester.

Huset er indhegnet med en elektrisk port, der fører til garagen. Opkørslen er stor nok til mindst seks biler til dine besøgende.

Huset er på et niveau, så ingen trapper at klatre, når det er tid til seng.

Den rummelige lounge er meget lys med masser af naturligt lys og glasdøre, der fører til den store terrasse foran huset og med et separat spiseområde.

Huset består af fire soveværelser med dobbeltsenge, et med eget badeværelse, et yderligere badeværelse og et gæstetoilet. Der er også en lille ude bygning, nu brugt som et værksted og værktøj skur.

Hvis du vil have et typisk spansk landsted med masser af charme og karakter, men ikke har noget ønske om at blive isoleret på landet langt væk fra alt, kan dette meget vel være det hus, du leder efter.


Beliggenhed: Malaga, Andalucia, Spain
Stedets faciliteter
Funktioner Garage, Swimming Pool, Havudsigt

Beliggenhed

Mijas , Spain
Ejendom VideoAnnoncen er opslået: Fri/Jan/2020
Total Hits: 1112


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Luksuslejlighed i Fuengirola €599,000

Luksuslejlighed i Fuengirola

Hus
Malaga
3 soveværelser
2 Badeværelser
Fuldstændig renoveret luksuslejlighed:Enestående smuk lejlighed i den bedste beliggenhed ved strandpromenaden, Paseó Marítimo, i Fuengirola.1. linje strand med en usædvanlig stor terrasse på 350m2 med uforstyrret udsigt over havet.Bygget område ...
FINT RÆKKEHUS UD TIL MINDRE PARK €74,800

FINT RÆKKEHUS UD TIL MINDRE PARK

Hus
Alicante
2 soveværelser
1 Badeværelser
Østvendt mindre rækkehus med stor terrasse, beliggende i Marina ud til grønt parkområde, og med alt indenfor gåafstand, supermarked, bank, restauranter m.v. Herfra tager det omkring 20 minutter til lufthavnen. ...
HYGGELIG MINDRE RÆKKEHUS MED TAGTERRASSE €60,500

HYGGELIG MINDRE RÆKKEHUS MED TAGTERRASSE

Hus
Alicante
2 soveværelser
1 Badeværelser
Hyggelig mindre rækkehus, beliggende i området \"El Chapparal\", her er der mange fastboende, grønneområder, mindre forretningscenter med supermarked, restauranter og busforbindelse ind til centrum. Rækkehuset har stor terrasse foran, stue/spisestue, ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?