Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt information



Nyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar - Sonas Star Residence, €39,500


Previous

Beskrivelse

Ønsker du dig en ferielejlighed i Alanya til en god pris og samtidig med en europæisk standard? Så er Sonas Star Residence helt sikkert noget for dig!

Sonas Star Residence er et nyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar Alanya. Lejlighedskomplekset vil være færdigt den 31/12/2019. Dette giver en fordel for dig som kunde, da du kan købe til en langt billigere pris end når lejlighedskomplekset står færdigt. Samtidig vil du også ende med en splinterny lejlighed i høj kvalitet.

Komplekset består af 2 blokke på hver 12 etager. En A blok der består af 55 lejligheder og en B blok med 36 lejligheder.
Lejlighederne fås i forskellige størrelser fra 1 til 4 soverum. Alle lejligheder bliver leveret i høj kvalitet med et skandinavisk design.

Udearealerne vil være omgivet af idylliske fællesområder med have, pool, fitness rum, sauna og meget mere. Der er altså rig mulighed for at slappe af ved poolen eller gå en tur i de hyggelige omgivelser.

Sonas Star Residence er placeret i Mahmutlar og er kun 600 meter fra stranden. Derudover er lejlighedskomplekset omgivet af butikker og restauranter. Der er dog også mulighed for at tage en bus eller taxi ind til centrum.

Denne annonce er oprettet af Alanya Eiendom, der er et skandinavisk og autoriseret ejendomsmæglerfirma i Tyrkiet. Vi har solgt ferieboliger i Alanya til skandinaviske kunder siden 2003 og kan derfor levere en professionel service til dig som kunde. Vi kan eksempelvis hjælpe med finansiering af lån i tyrkisk bank med en betalingsperiode på op til 10 år. Du kan læse mere om os på www.alanyaeiendom.com


Beliggenhed: Alanya, Turkey
Stedets faciliteter
Funktioner Luksus, Delt swimming-pool

Annoncen er opslået: Wed/Aug/2018
Total Hits: 1545


Ejendomsmægler oplysninger




Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


OBS NYTT I OBA/ALANYA Penthous 3+1 €72,000

OBS NYTT I OBA/ALANYA Penthous 3+1

Lejlighed
3 soveværelser
3 Badeværelser
Nytt projekt i OBA/Alanya, klart maj 2019. Penthous 3+1, 154,5 m2. Pris 72.000 euro.A-B-C block totalt 55 lägenheter. 5 våningar.I anläggningen kommer det att finnas: Pool, parkering, hiss, central satellit, ...
Lägenhet i OBA/Alanya €56,000

Lägenhet i OBA/Alanya

Lejlighed
Antalya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Lägenhet i Oba/Alanya. 1+1, 61-66 m2, pris från 56.000 euro. 2+1, 122-137 m2, pris från 98,000 euro.I lägenheten är det aircondition, amerikanskt kök, klinkers golv, dubbel glasade fönster, dusch kabin, ...
Lejlighehd til salg i Alicante, Spain Calle Sierra de Cavalls Nº5 €60,000

Lejlighehd til salg i Alicante, Spain Calle Sierra de Cavalls Nº5

Lejlighed
Alicante
3 soveværelser
1 Badeværelser
VR Property sælger denne fantastiske femte sals lejlighed med fantastisk udsigt i hjertet af Alicante by. kun 10 minutter fra stranden og 15 minutter fra lufthavnen, dette kune være den ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?