Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationNyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar - Sonas Star Residence, €39,500


Previous

Beskrivelse

Ønsker du dig en ferielejlighed i Alanya til en god pris og samtidig med en europæisk standard? Så er Sonas Star Residence helt sikkert noget for dig!

Sonas Star Residence er et nyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar Alanya. Lejlighedskomplekset vil være færdigt den 31/12/2019. Dette giver en fordel for dig som kunde, da du kan købe til en langt billigere pris end når lejlighedskomplekset står færdigt. Samtidig vil du også ende med en splinterny lejlighed i høj kvalitet.

Komplekset består af 2 blokke på hver 12 etager. En A blok der består af 55 lejligheder og en B blok med 36 lejligheder.
Lejlighederne fås i forskellige størrelser fra 1 til 4 soverum. Alle lejligheder bliver leveret i høj kvalitet med et skandinavisk design.

Udearealerne vil være omgivet af idylliske fællesområder med have, pool, fitness rum, sauna og meget mere. Der er altså rig mulighed for at slappe af ved poolen eller gå en tur i de hyggelige omgivelser.

Sonas Star Residence er placeret i Mahmutlar og er kun 600 meter fra stranden. Derudover er lejlighedskomplekset omgivet af butikker og restauranter. Der er dog også mulighed for at tage en bus eller taxi ind til centrum.

Denne annonce er oprettet af Alanya Eiendom, der er et skandinavisk og autoriseret ejendomsmæglerfirma i Tyrkiet. Vi har solgt ferieboliger i Alanya til skandinaviske kunder siden 2003 og kan derfor levere en professionel service til dig som kunde. Vi kan eksempelvis hjælpe med finansiering af lån i tyrkisk bank med en betalingsperiode på op til 10 år. Du kan læse mere om os på www.alanyaeiendom.com


Beliggenhed: Alanya, Turkey
Stedets faciliteter
Funktioner Luksus, Delt swimming-pool

Annoncen er opslået: Wed/Aug/2018
Total Hits: 1892


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


2-værelses lejlighed 75 kvm i Byala (Sun Breeze living) med panoranaudsig €35,471

2-værelses lejlighed 75 kvm i Byala (Sun Breeze living) med panoranaudsig

Lejlighed
Varna
1 soveværelser
1 Badeværelser
Stor 2-værelses lejlighed til salg i Byala i Sunbreeze Living kompleks. Lejligheden er 72 m2 og består af en rummelig stue, et stort soveværelse og en terrasse.Byala, Sunbreeze Living i ...
Lejlighed Olive Garden / Avsallar / Alanya 1+1, €56,000

Lejlighed Olive Garden / Avsallar / Alanya 1+1,

Lejlighed
Antalya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Olive Garden / Avsallar / Alanya 1 + 1, 62 m2, 4. sal, pris 56.000 euro. Med møbler og hvidevarer.Anlægget har disse faciliteter:2 udendørs swimmingpools, indendørs swimmingpool, tennisbaner, volleyball og ...
Lägenhet i Kestel/Alanya 1+1 €51,000

Lägenhet i Kestel/Alanya 1+1

Lejlighed
1 soveværelser
1 Badeværelser
Lägenhet i Kestel/Alanya. 1+1, 51.000 euro. Med möbler och vit varor bara att flytta in. I Anläggningen finns, pool, bastu, fitness, grill plats, trädgård. 300 meter till havet.Köp lägenhet tryggt ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?