Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationGrækenland Kreta Agia Marina lejlighed med havudsigt, solnedgang og have . 700 m. fra fin badestrand, €155,000


Previous

Beskrivelse

Lejlighed på Kretas nordkyst.
Det er placeret nær den gamle landsby Agia Marina i et 3-etagers hus med en 600 kvadratmeter beskyttet have. Agia Marina ligger 7 km derfra. Vest fra Chania og 23 km fra lufthavnen.
Fra lejligheden kan du gå til stranden inden for 15 minutter. Der er restauranter, shopping og offentlig transport i gåafstand.
Lejligheden er i et 3-etagers hus, der ejes af 3 familier. 2 danske og 1 norske familie. Alle lejligheder har separate indgange. Min fra gadeniveau. Lejligheden er på 68 kvm indvendige mål og har en vestvendt altan på 12 kvadratmeter med markise. Der er også en privat carport.
Huset blev bygget i 2005. Det er et året rundt hus med termoruder og centralvarme. Lejligheden har 2 energibesparende klimaanlæg, som jeg foretrækker at bruge sommer og vinter, men også centralvarme Huset er jordskælvsikkert. Der er en opbevaringsplads og et pejsestue. Der er trin ned til haven fra den sydlige side af huset.
Lejligheden ligger 700 m. fra en sandstrand. Stranden og vandet er velegnet til både små børn og voksne.
Du finder et køkkenudstyr til 6 personer. Komfur, køleskab, mikroovn fryser, vaskemaskine og en lille opvaskemaskine.
Lejligheden har alt tilbehør, sengelinned og håndklæder osv. Havemøbler og liggestole. Jeg sælger lejligheden med alt tilbehør til mindst 6 personer.
I haven er der 2 terrasser. Haven er fælles af alle 3 ejere. Den er beplantet med alle mulige frugttræer, f.eks. abrikoser, appelsiner, citroner, blommer, pærer, mandler, kiwi og nektariner osv. Haven er bedst om foråret og efteråret og vinteren. Nedgangen til haven er på den sydlige side af huset, og du skal nedad 2 trapper.
Lejligheden ligger lige overfor den gamle landsby Agia Marina. Altanen er lukket mod nord og syd for store vinduer, og markisen kan trækkes helt ned, så altanen kan fungere som en ekstra stue i al slags vejr.
Der er et morgenbordsbord med stole og paraply ved hoveddøren
Der er en meget flot udsigt til øen Theodori, hvor du kan se de originale geder Kri-Kri, men kun fra en båd. Kri-Kri-gedene lever beskyttet der.
der går bus til Chania hver 20. min.. Det tager 20 minutter. Chania har en charmerende gammel by fra den venetianske tid.


Stedets faciliteter
Funktioner Garage, Havudsigt

Beliggenhed

Kreta Agia Marina Odos Pesonton Agiamariniton
Annoncen er opslået: Thu/Jul/2021
Total Hits: 141


Ejendomsmægler oplysninger


gertrud permin

29405527Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Luksus penthouse i 2 etager med privat pool og havudsigt i Hua Hin blot €147000 €147,000

Luksus penthouse i 2 etager med privat pool og havudsigt i Hua Hin blot €147000

Lejlighed
Hua Hin
Pragtfuld luksus penthouse i to plan på 226 m2 med stor privat swimmingpool på tagterrassen. Lejligheden er beliggende på 6. og 7. etage, den nederste etage indeholder en 112 m2 ...
Ferie ejerlejlighed til salg I kavarna Bulgarien €43,500

Ferie ejerlejlighed til salg I kavarna Bulgarien

Lejlighed
Bulgaria
1 soveværelser
1 Badeværelser
Bulgarien, Kavarna, 2 vær, 75 m2, Glarus 31B, 3, Feriebolig, byggeår: 2008Pæn og indbydende 2 værelses ejerlejlighed beliggende på 3. sal i nydeligt kompleks med i alt 44 lejligheder.Fra lejligheden ...
Lägenhet i Alanya Kleopatra sidan. €58,000

Lägenhet i Alanya Kleopatra sidan.

Lejlighed
Antalya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Cleopatra sidan, Alanya, 1+1, 50 kvm. Pris 58.000 euro. 430 meter till havet.Lägenheten är inte bara modern och bekväm, utan platsen och många viktiga detaljer som du kanske inte ser ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?