Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationDejlig lejlighed til salg i Benalmadena € 285.000, €285,000


Previous

Beskrivelse

Vi er meget glade for at præsentere denne ekstraordinære smukke og rummelige luksuslejlighed til markedet. Lejligheden ligger i det berømte kompleks Mediterra beliggende mindre end fem minutters kørsel fra den maleriske hvidvaskede typiske andalusiske landsby Benalmádena Pueblo, hvor du finder stille brostensbelagte gader, små pladser med tapasbarer og restauranter og masser af shoppingmuligheder.
Lejligheden ligger også kun ca. fem minutters kørsel til de smukke strande i Benalmádena og den multi-prisvindende Benalmádena Puerto Marina med masser af underholdning og en række gode restauranter og barer. Med mindre end 20 minutter til lufthavnen er det også meget godt placeret til udvidede weekendture.

Når du kommer ind i komplekset, bemærker du straks, hvor velplejet alt er. De anlagte tropiske haver med de små træbroer og det enorme poolområde, med ikke mindre end tre puljer plus et børnebassin. Dette er ikke noget, du finder i de fleste komplekser, dette er virkelig specielt. Fra poolområdet finder du også indgangen til motionscenteret med avanceret fitnessudstyr og rene og lyse omklædningsrum.

Lejligheden er meget luftig, lys og større end lejligheder normalt er. Når du går ind i den rummelige lounge, kan du se Middelhavet gennem de store glasskydedøre, der fører til den store solrige syd-syd / vestvendte terrasse hele dagen med dens generøse siddepladser. Fra terrassen har du også en smuk udsigt til de grønne fairways af Torrequebrada Golf.
Loungen er meget stor og måler 6,45m x 4,45m med masser af plads til en stor sofa, stole og spisestue.

Køkkenet er fuldt udstyret og har en bue, der åbner ind i loungen, hvilket gør det muligt at underholde dine gæster, mens du laver mad.

To store soveværelser med indbyggede skabe, et med eget badeværelse, gæstebadeværelse og et bryggers med vaskemaskine og opbevaringsplads får denne smukke lejlighed til at føle sig mere som at være i et hus snarere end i en lejlighed.

Lejligheden har et opbevaringsrum lige ved siden af ​​den private parkeringsplads i den underjordiske parkeringsplads forbundet med lejligheden med elevatoren


Beliggenhed: Spain
Stedets faciliteter
Funktioner Garage, Luksus, Havudsigt, Delt swimming-pool

Beliggenhed

Benalamdena, Spain
Ejendom VideoAnnoncen er opslået: Fri/Jan/2020
Total Hits: 974


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


STUELEJLIGHED MED STOR TERRASSE €82,500

STUELEJLIGHED MED STOR TERRASSE

Lejlighed
Alicante
2 soveværelser
2 Badeværelser
Fin stuelejlighed, beliggende i Los Balcones, tæt på det fredede område omkring den sydlige saltsø, her er ikke langt til Mercadona supermarked, restauranter og andre forretninger, ligeledes bus til centrum. ...
 Penthouse-lejlighed i Riviera €159.000 €159,000

Penthouse-lejlighed i Riviera €159.000

Lejlighed
Malaga
2 soveværelser
2 Badeværelser
Fabelagtig Penthouse-lejlighed til salg i Riviera. beliggende inde i det indhegnede kompleks Caronte i Riviera del Sol.Grundene er velholdte og tilbyder et dejligt poolområde. Gåafstand til et udvalg af faciliteter, ...
Luksus penthouse i 2 etager med privat pool og havudsigt i Hua Hin blot €147000 €147,000

Luksus penthouse i 2 etager med privat pool og havudsigt i Hua Hin blot €147000

Lejlighed
Hua Hin
Pragtfuld luksus penthouse i to plan på 226 m2 med stor privat swimmingpool på tagterrassen. Lejligheden er beliggende på 6. og 7. etage, den nederste etage indeholder en 112 m2 ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?