Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationUnikt rækkehus til salg i Torrevieja Spanien, €118,600


Previous

Beskrivelse

Rummelig 3-værelses sydvestvendt rækkehus med kælder, fælles swimmingpool, solarium og tæt på faciliteter er til salg i Torrevieja.

Denne smukt præsenterede stueetageejendom ligger i en stille gade bag en park med oliventræer, figentræer, granadina, betanque baner, motionsmaskiner og legeplads. i en stille gade med gåafstand til Torrevieja centrum og strand er der kun 20 minutters gang. 3 supermarkeder som Carrefour, Consum og Lidl samt Habaneras Shopping Centre ligger kun 10 minutters gang fra huset.

Adgang til ejendommen på 56 m2, er enten via dobbeltport eller bagindgangen gennem fællesarealets gangstier. Denne ejendom drager fordel af overdækket parkering og en solrig forgårdhave med en lav vedligeholdelse med et udvalg af planter og frugttræer. Forhaven er 39 m2 har også markise og et aluminiums depotskab.

Når du går ind i huset kommer du først til en lys rummelig stue og adgang til de 2 dobbeltværelser, hvoraf det ene i øjeblikket bruges som hjemmekontor. Familie badeværelset består af en brusekabine, håndvask, toilet og bidet. Det store rummelige separate køkken ligger på bagsiden af ejendommen med et udvalg af fritstående og vægmonterede skabe med en granitbordplade. Nogle hvidevarer er også inkluderet.

Udgang fra køkkenet er et nyttigt bryggers og en anden gårdhave / opholdsområde på 14 m2 med sol om formiddagen. Fra denne gårdhave er der en dør, der fører ud til en gangsti med adgang til den smukke fælles swimmingpool og haveanlæg.

Vender du tilbage til fronten af ejendommen finder du en trappe, der fører ned til en anden bolig på 47 m2 med opholdsstue, badeværelse, dobbeltværelse og et værksted. Det ville være muligt for fremtidige ejere at konvertere værkstedet til et lille køkken, værelse eller depotrum, hvilket vil gøre dette til et selvstændig separat opholdsområde.

Huset har aircondition i næsten alle rum/værelser og er delvist møbleret.

I beboerforeningen er der spansk og engelsk tv samt 2 fiberoptik internetudbyder.
Kun 10 minutters gang er Torreviejas største vandland ”Aquopolis” og Torreviejas store fredagsmarked.

Der findes fem golfklubber inden for en afstand af kun 12 km.

Se flere billeder på www.kurtsimon.dk


Beliggenhed: Alicante, Valencia, Spain
Stedets faciliteter
Funktioner Garage, Swimming Pool, Golfbaner

Annoncen er opslået: Mon/Apr/2020
Total Hits: 1810


Ejendomsmægler oplysninger


Simon Hansen

+34630180339Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Meget flot finca i den sydlige del af Fuerteventura. Pris: € 339000 €339,000

Meget flot finca i den sydlige del af Fuerteventura. Pris: € 339000

Hus
Fuerteventura
Meget flot finca i den sydlige del af Fuerteventura, landligt i en rolig bygning, 100 kvm bebyggelse, 19600 kvm grund, bygget i 2006, omgivet af grønne omgivelser, med 2 soveværelser, ...
Binær mulighed €1,111

Binær mulighed

Hus
Waco
Millionærer og milliardærer er ikke afhængige af den månedlige løn, men at få betalt dagligt / ugentligt garanteret dem den titel. Hvorfor vente på 30 dage, før du får betalt ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?