Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt cori , phone icon 61376860

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationItalien. Herskabslejlighed til salg nær Rom, €190,000


Previous

Beskrivelse

GÅR I MED EN DRØM OM AT EJE EN FERIEBOLIG I ITALIEN HAR VI NU SAT VORES TIL SALG!

Efter 18 år har vi besluttet at sælge vores enestående 1700-tals herskabslejlighed. Den er højtbeliggende for foden af Lepinerbjergene i det idylliske Cori kun 50 km. syd for Rom.

Lejligheden er utrolig flot og indflytningsklar da al inventar medfølger. Helårsbolig med fjernvarme/bygas med radiatorer i alle rum. Lejlighedens 120 kvm. er fordelt på 2 stuer, 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, 1 vaskerum 1 depot og en entré. Spisestuen med bord/stole dobbelt sovesofa, lænestole, HIFI anlæg, samt udgang til balkonen via 2 fløjdøre. Fra balkonen er der en enestående 180 graders panoramaudsigt ned over middelalderbyen, op mod bjergene og ud over Pontinasletten med dens smukke vin og olivenmarker, ud til Middelhavet. Opholdsstuen er smagfuldt møbleret med kurvemøbler, skrivebord, indbygget vitrineglasskab og TV/CD afspiller.

"Herskabs-soveværelset" med dets antikke kastanietræloft, meter høje vinduer, dobbeltseng, sengeborde, kommoder og et meget generøs gulv til loft skab som fylder hele den ene væg. Det "blå" soveværelse med dobbeltseng, sengeborde, kommode, samt hems.

Hertil kommer to badeværelser: Et badeværelse med brusebad, håndvask og toilet. Hertil et rum med vaskemaskine og håndvask. Strygebræt og strygejern. Et badeværelse med toilet, håndvask, bidet, siddebadekar og et skab.

Fuldt udstyret køkken med spisebord, komfur, ovn, køleskab med fryseboks.

Der er en lang entre med et bibliotek samt et depot til værktøj, støvsuger, rengøringsmidler mv.

Til lejligheden hører en lille idyllisk privat italiensk inspireret have med en overdækket terrasse. Herfra er der også en vidunderlig udsigt.

Desuden er der 2 cantinaer.

Lejligheden ligger yderst centralt i byen. Tæt på indkøbssteder, pladser, parker, markeder, restauranter, barer og caféer. Fra nabobyen går toget til Roms hovedbanegård på 30 min.

55 min fra Ciampino lufthavn og 1,15 time fra Fiumcino lufthavn. 30 minutter til de bedste badestrande.

Hvis ovennævnte har interesse kan man ringe til 61 376 860 eller maile til cora@hotmail.dk for yderligere oplysninger og billedmateriale. Kun seriøse henvendelser.

LEJ DEN NOGLE DAGE OG PRØV OG SE OM DET ER NOGET FOR JER.


Beliggenhed: Latina, Italy

Beliggenhed

via vicolo straccia 9 04010 Cori
Annoncen er opslået: Mon/Feb/2019
Total Hits: 732


Sendt af


cori
61376860


Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Nytt Projekt i Mahmutlar/Alanya 1+1 €30,000

Nytt Projekt i Mahmutlar/Alanya 1+1

Lejlighed
Alanya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Lägenhet i Mahmutlar/Alanya 1+1, 43 m2. Pris 30.000 euro, Månads kostnad första året 170 TL. I anläggningen kommer det att finnas, pool, bastu, fitness, omklädnings rum, toaletter och duschar, parkering, ...
Rummelig to værelses lejlighed på 75 m2 i Nessebar €43,725

Rummelig to værelses lejlighed på 75 m2 i Nessebar

Lejlighed
Burgas
1 soveværelser
1 Badeværelser
En dejlig toværelse ferielejlighed beliggende i et roligt område af Nesebar tæt på stranden og den største Aqua Park i området.Lejligheden er en rummelig lejlighed med 1 soveværelse udstyret med ...
Lejlighed til salg i Alicante, Spain Calle Opalo Nº6 €38,000

Lejlighed til salg i Alicante, Spain Calle Opalo Nº6

Lejlighed
Alicante
3 soveværelser
1 Badeværelser
VR Property sælger denne store første sals lejlighed i boligområdet Virgen del Remedio, Alicante by. Boligen ligger mellem universitetet og centrum, kun 15 minutter fra Alicante lufthavn og 10 minutter ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?