Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationHistorisk hus Ideel til investering klar til at blive et hotel på Barcelonas kyst, €2,250,000


Previous

Beskrivelse

Smukt historisk hjem ved stranden, klar til at blive et hotel.
Hotel i fuld reform på stranden i El Masnou, Barcelona på maresmens kyst.
Et 3-stjernet hotel med 20 værelser, terrasser og restaurant, elevatorer og handicapadgang er under opførelse og har plads til 48 gæster i en fantastisk beliggenhed foran den populære strand El Masnou, Maresme-området 20 minutter fra Barcelona.

Restaurantbaren kan omfatte haveservice og terrasse. Dette elegante hus blev oprindeligt bygget i 1945 mod havet og bevarede sin oprindelige facade og struktur, hvilket gør dette smukke hotel til en unik juvel af arkitektur og historie.

10 af værelserne har direkte havudsigt og har alle eget badeværelse. Hotellet kan rumme op til 48 gæster i en kombination af enkeltværelser, dobbeltværelser, tredobbelte og firdobbelte værelser.

Huset er fordelt i en hovedbygning på 4 etager og en sekundær bygning på 2 etager bygget op omkring en central gårdhave, som kunne bruges som ekstra terrasser til restaurant og bar.

For at få adgang fra gaden kommer du ind gennem restauranten, der fører til gården og hotellets reception. På denne etage er der også 5 værelser, køkken og tjenester i restauranten, dette kan rumme op til 80 diners, herunder terrassen med tilladelse fra rådhuset.

På første sal er der 5 soveværelser i hovedbygningen og en værelseslejlighed i den sekundære bygning Hovedbygningen vil have to elevatorer, der forbinder de 4 etager, på anden sal er der 4 soveværelser og yderligere 5 på den tredje.

På toppen af bygningen er der en tagterrasse med havudsigt og Barcelona, den kan bruges til gæster eller spise dem fra restauranten.

Renoveringen af hotellet er ved at være færdig, og sælger i sin nuværende tilstand, så køberen kan afslutte det til deres smag, selv om der også er mulighed for at købe hotellet med alle renoveringsarbejde afsluttet.

Det ligger blot 5 minutters gang fra Ocata Togstation med en hurtig og hyppig forbindelse til byen Barcelona.

Den rummelige strand foran hotellet byder på mange vandaktiviteter og sport i sommermånederne.

Der er mulighed for at leje parkering


Beliggenhed: Barcelona, Catalonia, Spain
Stedets faciliteter
Funktioner Havudsigt

Beliggenhed

El masnou barcelona
Ejendom VideoAnnoncen er opslået: Thu/Jun/2021
Total Hits: 1943


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?