Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationDejlig lejlighed til salg i Benalmadena € 285.000, €285,000


Previous

Beskrivelse

Vi er meget glade for at præsentere denne ekstraordinære smukke og rummelige luksuslejlighed til markedet. Lejligheden ligger i det berømte kompleks Mediterra beliggende mindre end fem minutters kørsel fra den maleriske hvidvaskede typiske andalusiske landsby Benalmádena Pueblo, hvor du finder stille brostensbelagte gader, små pladser med tapasbarer og restauranter og masser af shoppingmuligheder.
Lejligheden ligger også kun ca. fem minutters kørsel til de smukke strande i Benalmádena og den multi-prisvindende Benalmádena Puerto Marina med masser af underholdning og en række gode restauranter og barer. Med mindre end 20 minutter til lufthavnen er det også meget godt placeret til udvidede weekendture.

Når du kommer ind i komplekset, bemærker du straks, hvor velplejet alt er. De anlagte tropiske haver med de små træbroer og det enorme poolområde, med ikke mindre end tre puljer plus et børnebassin. Dette er ikke noget, du finder i de fleste komplekser, dette er virkelig specielt. Fra poolområdet finder du også indgangen til motionscenteret med avanceret fitnessudstyr og rene og lyse omklædningsrum.

Lejligheden er meget luftig, lys og større end lejligheder normalt er. Når du går ind i den rummelige lounge, kan du se Middelhavet gennem de store glasskydedøre, der fører til den store solrige syd-syd / vestvendte terrasse hele dagen med dens generøse siddepladser. Fra terrassen har du også en smuk udsigt til de grønne fairways af Torrequebrada Golf.
Loungen er meget stor og måler 6,45m x 4,45m med masser af plads til en stor sofa, stole og spisestue.

Køkkenet er fuldt udstyret og har en bue, der åbner ind i loungen, hvilket gør det muligt at underholde dine gæster, mens du laver mad.

To store soveværelser med indbyggede skabe, et med eget badeværelse, gæstebadeværelse og et bryggers med vaskemaskine og opbevaringsplads får denne smukke lejlighed til at føle sig mere som at være i et hus snarere end i en lejlighed.

Lejligheden har et opbevaringsrum lige ved siden af ​​den private parkeringsplads i den underjordiske parkeringsplads forbundet med lejligheden med elevatoren


Beliggenhed: Spain
Stedets faciliteter
Funktioner Garage, Luksus, Havudsigt, Delt swimming-pool

Beliggenhed

Benalamdena, Spain
Ejendom VideoAnnoncen er opslået: Fri/Jan/2020
Total Hits: 720


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Lägenhet i Alanya Kleopatra sidan. €58,000

Lägenhet i Alanya Kleopatra sidan.

Lejlighed
Antalya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Cleopatra sidan, Alanya, 1+1, 50 kvm. Pris 58.000 euro. 430 meter till havet.Lägenheten är inte bara modern och bekväm, utan platsen och många viktiga detaljer som du kanske inte ser ...
ENDE-RÆKKEHUS, CENTRALT BELIGGENDE €74,250

ENDE-RÆKKEHUS, CENTRALT BELIGGENDE

Lejlighed
Alicante
2 soveværelser
2 Badeværelser
Delvis renoveret ende-rækkehus, østvendt med hyggelig terrasse foran ud til grønt område. Her har man alt indenfor gåafstand, det store varerhus \"Carrefour\" og forretningscenteret \"Habaneras\" og mange andre forretninger. Betalings-swimmingpool ...
FIN TOPLEJLIGHED MED TAGTERRASSE €82,500

FIN TOPLEJLIGHED MED TAGTERRASSE

Lejlighed
Alicante
2 soveværelser
1 Badeværelser
Fin toplejlighed, beliggende i roligt område, her et fælles swimmingpool, boldbaner, supermarked, restauranter m.v. og ikke langt til det store varerhus \"Carrefour\" og forretningscenteret \"Habaneras\" Der er busser ind til ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?