Saved Properties Register Sign In

Contact

Please enter your message or questions below
Contact InformationGrækenland Kreta Agia Marina lejlighed med havudsigt, solnedgang og have . 700 m. fra fin badestrand, €155,000


Previous

Description

Lejlighed på Kretas nordkyst.
Det er placeret nær den gamle landsby Agia Marina i et 3-etagers hus med en 600 kvadratmeter beskyttet have. Agia Marina ligger 7 km derfra. Vest fra Chania og 23 km fra lufthavnen.
Fra lejligheden kan du gå til stranden inden for 15 minutter. Der er restauranter, shopping og offentlig transport i gåafstand.
Lejligheden er i et 3-etagers hus, der ejes af 3 familier. 2 danske og 1 norske familie. Alle lejligheder har separate indgange. Min fra gadeniveau. Lejligheden er på 68 kvm indvendige mål og har en vestvendt altan på 12 kvadratmeter med markise. Der er også en privat carport.
Huset blev bygget i 2005. Det er et året rundt hus med termoruder og centralvarme. Lejligheden har 2 energibesparende klimaanlæg, som jeg foretrækker at bruge sommer og vinter, men også centralvarme Huset er jordskælvsikkert. Der er en opbevaringsplads og et pejsestue. Der er trin ned til haven fra den sydlige side af huset.
Lejligheden ligger 700 m. fra en sandstrand. Stranden og vandet er velegnet til både små børn og voksne.
Du finder et køkkenudstyr til 6 personer. Komfur, køleskab, mikroovn fryser, vaskemaskine og en lille opvaskemaskine.
Lejligheden har alt tilbehør, sengelinned og håndklæder osv. Havemøbler og liggestole. Jeg sælger lejligheden med alt tilbehør til mindst 6 personer.
I haven er der 2 terrasser. Haven er fælles af alle 3 ejere. Den er beplantet med alle mulige frugttræer, f.eks. abrikoser, appelsiner, citroner, blommer, pærer, mandler, kiwi og nektariner osv. Haven er bedst om foråret og efteråret og vinteren. Nedgangen til haven er på den sydlige side af huset, og du skal nedad 2 trapper.
Lejligheden ligger lige overfor den gamle landsby Agia Marina. Altanen er lukket mod nord og syd for store vinduer, og markisen kan trækkes helt ned, så altanen kan fungere som en ekstra stue i al slags vejr.
Der er et morgenbordsbord med stole og paraply ved hoveddøren
Der er en meget flot udsigt til øen Theodori, hvor du kan se de originale geder Kri-Kri, men kun fra en båd. Kri-Kri-gedene lever beskyttet der.
der går bus til Chania hver 20. min.. Det tager 20 minutter. Chania har en charmerende gammel by fra den venetianske tid.


Property Amenities
Features Garage, Havudsigt

Location

Kreta Agia Marina Odos Pesonton Agiamariniton
Posted on: Thu/Jul/2021
Total Hits: 3045


Agency Information


gertrud permin

29405527Share this listing on: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Lignende boliger


Lejlighed til salg i Alanya 1+1 €50,000

Lejlighed til salg i Alanya 1+1

Apartment
Antalya
1 Bedrooms
1 Bathrooms
Lejlighed i Avsallar / Alanya. 1 + 1, 50.500 Euro, etage 1800 meter til havet, marked 300 meter, restaurant 300 meter!I anlægget:Parkering, Pool, indendørs pool, Camellia, Kamerasystem, Sauna, Hammam,Massage, Jacuzzi, ...
Lejlighed til salg i Avsallar/Alanya 1+1 €99,000

Lejlighed til salg i Avsallar/Alanya 1+1

Apartment
Alanya
1 Bedrooms
1 Bathrooms
Nyt projekt i Avsallar / Alanya. 1 + 1, 103 m2, Pris 99.000 Euro. 580 meter til havet!I anlægget:Parkering, Svømmebassin, Indendørs pool, Camellia, Kamerasystem, Sauna, Badekar, Koldt brusebad, Massage, Jacuzzi, ...
Lejlighed til salg i Avsallar/Alanya 2+1 €72,000

Lejlighed til salg i Avsallar/Alanya 2+1

Apartment
Alanya
2 Bedrooms
2 Bathrooms
Lejlighed i Avsallar / Alanya. 2 + 1, Dublex, 108 m2, Pris 72.000 Euro. Etage 6.500 meter til bymidten, 350 meter marked, 500 meter restaurant. 1200 meter til havet!I anlægget:Pool, ...

Login


Username:
Password:

Forgotten password?